Anunturi

Resurse Online

 
Comunicarea non-violentă, instrument în gestionarea eficientă a conflictelor - Download

Etichetă socială și de afaceri - Download


Repere de bază în soluționarea conflictelor prin mediere - Download


Materiale de pregatire - Mediere -Download

 
Intr-o negociere este foarte important sa-ti cunosti partenerul, sa-i observi limbajul verbal si nonverbal, precum si sa avem o pozitie clara in negociere. Toate aceste elemente tin de pregatirea si organizarea procesului de negociere, asadar va invit sa vizualizati acest videoclip foarte sugestiv.

 


 

 

Pregatirea si organizarea negocierii sunt vitale in reusita oricarei tranzactii. La fel de important este sa cunoastem si regulile de eticheta si comportare ale partenerului de negociere. Va propun sa urmariti acest video care arata multe detalii din sfera negocierilor, precum si a comunicarii verbale si nonverbale!

 


 

- De ce este important sa invatam cum sa negociem? Gasiti raspunsul in materialul urmator:

http://www.pon.harvard.edu/

 


 

- Te intrebi ce este medierea si cum se deruleaza un astfel de proces? Iti oferim o scurta introducere:

http://www.mediate.com/articles/steppJ.cfm

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!