Anunturi

Ce va propunem?

 

- cursuri de formare susţinute de reputaţi profesori români şi internaţionali în domeniile negociere şi mediere;

- conferinte susţinute de reputaţi specialişti în domeniile de interes din cadrul unor companii care activează în mediul de afaceri românesc;

- organizarea unor cercuri de lectură şi recenzii asupra unor lucrări de referinţă din domeniile de interes;

- organizarea unor simulări de negociere şi mediere în cadrul cărora cursanţii îşi dezvoltă capacitatea de pregătire şi organizare, capacitatea de sintetizare a informaţiilor, capacitatea de adoptare şi asumare a deciziilor, spiritul de echipă, etc;.

- cele mai bune două echipe în cadrul simulărilor de negociere/mediere vor fi premiate.

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!