Anunturi

Aplicatii practice privind alte componente ale inteligentei emotionale: motivatia, empatia si abilitatile sociale

 

 

 

Centrul de Negociere si Mediere organizeaza o noua intalnire pentru aprofundarea cunostintelor practice in domeniul medierii. In data de 18 februarie 2015, in Sala 223, incepand cu ora 12:00, va avea loc atelierul de lucru "Aplicatii practice privind alte componente ale inteligentei emotionale: motivatia, empatia si abilitatile sociale".

Activitatea este complet gratuita si deschisa oricarui student sau masterand, indiferent de universitatea de provenienta.
Aceasta intalnire continua activitatile de pregatire pentru concursul organizat de catre Centrul de Negociere si Mediere in data de 25 februarie 2015, cu tema "Simulare mediere pe tipuri de conflicte selectare".

Mediere-18.02.2015

 

 

 

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!