“The most important trip you may take in life is meeting people half way”

(Henry Boyle)

 

1

Anunturi

Atelier de lucru "Elemente de eticheta si protocol" (POSDRU/156/1.2/G/132920)

Centrul de Negociere si Mediere din cadrul Universitații Româno-Americane te invită să participi în data de 16 martie 2015 la workshopul "Elemente de eticheta și protocol".

Cea care va deschide cutia cu informații pentru noi este Sandra Gatejeanu-Gheorghe, director de protocol al Casei Regale a României și lector doctor în cadrul Institutului Diplomatic din București.

Înscrierile sunt deschise tuturor studenților și masteranzilor dornici să afle cum să-și îmbunătățească conduita personală și profesională, indiferent de universitatea de proveniență și se realizează prin intermediul formularului online:
http://bit.ly/workshop-eticheta-si-protocol.

Workshopul va avea loc în campusul Universității Româno-Americane (Bld. Expozitiei nr.1B, sector 1), de la ora 18:00 în sala MBA (în zona bibliotecii, lângă librarie).

2015-03-06-protocol(CNM)

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!