“The most important trip you may take in life is meeting people half way”

(Henry Boyle)

 

1

Anunturi

Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Româno-Americane organizează atelierul de lucru "Repere de baza în soluționarea conflictelor prin mediere". Activitatea se va desfășura în data de 4 martie 2015, de la ora 12:00 în sala 223.

Activitatea este gratuită și deschisă oricărui student sau masterand, indiferent de unviersitatea de proveniență.

Pentru castigătorii primei etape a concursului național organizat de către Centrul de Negociere și Mediere, aceasta activitate este și o ultimă repetiție înainte de etapa a II-a, finala a concursului, care va avea loc pe data de 11 martie 2015, de la ora 11:00, în sala 223.

 

04.03.2015-Repere de baza in solutionarea conflictelor prin mediere

 

 

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!