“The most important trip you may take in life is meeting people half way”

(Henry Boyle)

 

1

Anunturi

 

Centrul de Negociere și Mediere  organizează workshop-ul  "Elemente ale comportamentului nonverbal în negociere".

Workshop-ul este susținut miercuri, 09.12.2015, în sala MBA începand cu orele 10:30.

Avem placerea de a invita orice student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de proveniență. Reprezentanți ai ONG-urilor, ai mediului de afaceri și ai partenerilor sociali în educație sunt de asemenea invitați să participe. Participarea presupune apartenența la grupul-ținta al proiectului (*).

 

09.12.2015-Negocieri

 

Activitatea este organizată în cadrul proiectului "ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Româno-Americană în colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

(*) Studenții/masteranzii, în cazul în care nu sunt înscriși deja în proiectul POSDRU/156/1.2/G/132920, trebuie să completeze formularul de grup-țintă (prezent la organizatori) și să prezinte o adeverință de student; studenții/masteranzii Universității Româno-Americane nu necesită adeverință, aceasta fiind emisă din sistemul electronic integrat. Cadrele didactice, reprezentanții societății civile, ai mediului de afaceri și partenerilor sociali în educație, în cazul în care nu sunt deja înscrisi în proiect, trebuie să completeze formularul de grup-țintă și să prezinte o adeverință de la locul de muncă, care sa ateste calitatea de cadru didactic/apartenență la un ONG/angajarea în cadrul unei firme.
 
 
 

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!