“The most important trip you may take in life is meeting people half way”

(Henry Boyle)

 

1

Anunturi

Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Româno-Americane organizează pe data de 31 martie 2015, începand cu ora 12:00, în Sala Senatului Universității Româno-Americane, atelierul de lucru "Calea spre succes la feminin".

Invitatele speciale ale evenimentului sunt:
- Teodora Migdalovici - Fondator The Alternative School for Creative Thinking
- Ana Wagner - Managing Partner, Wagner Arte
- Irina Wagner - Managing Partner, Wagner Arte

Activitatea este gratuită și deschisă oricărui student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de proveniență. Reprezentanți ai mediului de afaceri, din orice domeniu, sunt de asemenea invitați să participe. Participarea presupune apartenența la grupul-țintă al proiectului *.

 

Calea spre succes la feminin

 

* Studentii/masteranzii trebuie să completeze un formular de grup-țintă în cazul în care deja nu sunt înscriși în proiectul POSDRU/156/1.2/G/132920. Cadrele didactice și reprezentanții mediului de afaceri trebuie să completeze un acord de colaborare în cadrul proiectului. Toate formularele sunt disponibile la organizatori.

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!