“The most important trip you may take in life is meeting people half way”

(Henry Boyle)

 

1

Anunturi

Calea spre succes la feminin

 

Centrul de Negociere si Mediere din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaza in data de 27 martie 2017, incepand cu ora 11:30, in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane, evenimentul "Calea spre succes la feminin".

Evenimentul isi propune sa ofere modele feminine de succes tinerilor, care ii pot impulsiona sa-si contureze propriul drum spre implinirea profesionala si personala, imbinand armonios calitatile care converg catre reusita: pregatire profesionala temeinica, spirit de initiativa, inteligenta, carisma, diplomatie etc. In plan secundar, evenimentul urmareste sa initieze o discutie privind accesul tinerilor la educatie si formare, iar ulterior pe piata muncii.

Invitatele speciale ale evenimentului sunt:

  • Nicoleta Chirica - Fondator Iutta
  • Andreea Dragan - Marketing Activation Manager Coca-Cola
  • Daniela Mincu - Fondator Cremeria

Activitatea este gratuita si deschisa oricarui student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de provenienta.

 

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!