“The most important trip you may take in life is meeting people half way”

(Henry Boyle)

 

1

Anunturi

Esti in cautarea propriului drum spre succes?

Centrul de Negociere si Mediere te asteapta pe 20 aprilie, de la ora 12:00, in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane, sa te lasi inspirat de invitatele evenimentului "Calea spre succes la feminin".

Invitatele principale ale evenimentului sunt:

  • Ruxandra Brutaru, General Manager Aviation East
  • Mirela Bucovinean, Fondator Molecule F
  • Andreea Popescu, Director de Strategie, Media Concept Store

    Calea spre succes la feminin

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!