Anunturi

Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Româno-Americane organizează concursul cu titlul "Simulări de negocieri comerciale", concurs cu premii în valoare totală de 5.000 lei.

Concursul se adresează tuturor studenților și masteranzilor, indiferent de universitatea de proveniență, participarea fiind GRATUITĂ.

Prima etapă va avea loc în data de 28 aprilie 2015, de la ora 12:00, în sala 223 din campusul Universității Româno-Americane (Bld. Expoziției nr.1B, București) și constă în rezolvarea unor teste pe baza materialelor pregătitoare disponibile pe website-ul centrului:
http://cnm.rau.ro

Primii 12 concurenți în ordinea descrescatoare a punctajelor obținute vor fi selectați pentru etapa finală, ce presupune simularea unor negocieri comerciale. Câștigătorii concursului vor fi selectați în ordinea descrescatoare a punctajelor primite la a doua etapă din partea comisiei de evaluare formată din specialiști în domeniu.

Preînscrierea se realizează până vineri, 24 aprilie 2015, prin intermediul formularului online:
http://bit.ly/preinscriere-concurs-negociere
și presupune luarea la cunoștință și acceptarea prevederilor
Metodologiei de Concurs.

Înscrierea la concurs este condiționată de existența dosarului complet al participantului:


Documentele trebuie depuse la sala 119 din campusul Universitatii Romano-Americane (Bld. Expozitiei nr.1B, Bucuresti) pana cel tarziu luni, 27 aprilie 2015, ora 16:00.

 

 pdf
 Pregatirea și organizarea negocierilor pe bază de mandat
 pdf
Desfașurarea negocierii comerciale

 

2015-04-06-C2CNM

Activitatea este organizată în cadrul proiectului "ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Româno-Americană în colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

1 - formularul se semnează la momentul depunerii documentelor, în prezența unui reprezentant al organizatorilor
2 - studenții/masteranzii Universitații Româno-Americane nu trebuie să aducă adeverință; aceasta va fi generată din sistemul informatic integrat.

Centrul pentru Drepturile Omului și Migrație

 Centrul de

Tehnologia Informației

 Centrul de

 Piețe Financiare și Burse

 Centrul de

 Oratorie și Dezbateri

Misiunea centrului este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați în realitățile practice ale societății europene ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!